El Jueves Nº 1573

Juliol 23, 2007

COMUNICAT ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D’IL·LUSTRADORS DE CATALUNYA

L’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC) vol manifestar el seu rebuig pel segrest de la revista El Jueves i el posterior tancament del seu portal a Internet.

Des de l’APIC es considera que ambdós fets constitueixen un atac insòlit i inacceptable a la llibertat d’expressió, en forma d’una censura insòlita i sense precedents en la democràcia d’aquest país. Aquests són uns fets que com a col·lectiu que defensa els drets dels il·lustradors, i per tant dels humoristes gràfics, només podem qualificar de perillosos i inacceptables perquè atempten contra la lliure expressió de les idees.

La nostra entitat insta a les autoritats a la defensa d’aquests drets, inalienables en qualsevol democràcia, i no a la seva limitació. Per tant, demana la revisió de les mesures adoptades contra el setmanari El Jueves.

Des de l’APIC també, es manifesta la solidaritat amb els professionals d’aquesta revista, desitjant que es pugui restablir la normalitat amb la que es treballava, alterada per aquest fet.

Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya

Més info:


El Jueves Nº 1573

Originally uploaded by abian.info

Deixa un comentari